anropar försvunnen

sitter här i min ensamhet och dricker mitt rosévin. idag blir det spontankrogen med mina kära vänner, tessan, marie och mathilda. känns ganska bra för jag är jättejätte taggad.
övernattar i stan och imorgon blir det sushidejt med tessan. åh längtar redan efter det!jag har det bra


tjillevippen små dammtussar

jobb till 21.15 och sen hem och mysa med en fin sak. underbart!!!
puss på att allt är bra när det egentligen inte borde vara det. du är bäst


28 mars 2010. dagen då världen vändes upp och ner för mig

vaknade upp ur den bästa drömmen på länge, jag drömde att du var tillbaka i mitt liv. du bara stod där framför mig och jag kastade mig i din varma och kärleksfulla famn. jag har fortfarande inte fattat helt att du är borta, borta föralltid. 
idag var jag nere vid din grav, det tog mig ett halvår att ta mig dit. glömmer aldrig din begravning, det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. allt bara släppte och jag kunde knappt andas när jag såg dig i kistan. den smärtan. att se morfar, mamma och lillan ledsna, att se alla som sörjde att du var borta. jag frågar mig fortfarande varför? varför just du? du förtjänade inte det här. ingen gör det...

jag älskar dig MIN mormor! ♥
och tack för det fina åren du gav mig. jag är lyckliglottad som fick dig som mormor.


du är den finaste ängeln som finns.


SHE IS A LITTLE BIT DANGEROUS
standing where you left menu väntar jobb sen engelskaplugg. underbart.
pusss


jag älskar digdu är den starkaste personen jag känner.
jag älskar dig morfar!


det här är inte jag längre

började helgen med en tripp till thuns med min fina fruga, blev lite smått krimskrams. sen blev det idoltittande med r och sen vidare mot westlund för att vara lite social med alla fulla killar och småtjejer. aja natten var iaf lite bättre än vanligt. vakna för ett tag sen och nu ska jag snart hoppa in i duschen för att fräscha upp mig lite.

love the way you lie


hösten är påväg

ligger nerbäddad under mysfilten och tekoppen i handen, musik är på högsta volym och jag sitter och klickar hem lite kläder från hm. idag känns det bra i mig.
skulle egentligen till staden för att inhandla en present till papisen med orkade verkligen inte, trött som en tok och då är det inte roligt. får ev. ta mig en tur på torsdag efter skolan om inte jag skulle jobba. well well får se.

idag ska jag hänga i soffan och kolla på halv åtta hos mig och sen idol. känner inte för att lyfta ett finger idag. hehe. mysipys.

det är rätt!

du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

psykologiplugg, bubbla tills jag ser ut som ett russin, prata med m, mysa med snyggjäveln, kolla film och sen sova. härliga måndag. jag vill ha helg!

jag är less på dig, förlåt men vad ska jag göra för att du någonsin ska bli nöjd?! det är inte första gången. du får göra vad fan du vill och så fort jag gör en gnutta fel så är hela världen fel och ALLT är mitt fel. snällla!


fredagsmys

idag var jag sjukt taggad på att supa mig full och dansa med snyggingar, men sen var typ inga sugna och då blev det inte av.. jag vill festa men men det får bli en mysfredag istället med lillan och senare frugan.
var precis ner och hyrde film och köpte frukt tills ikväll. längtar redan till jag ska åka och hämta frugan i österby.  
igår var det tomt i min säng och det kändes lite konstigt efter allt mys denna vecka. puss och kram alla hjärtegull


tjoho glad tjej

idag har jag hängt i stan med op-klasserna. inte hlet jätteroligt men vann iaf en biobiljett så nu ska jag bio dejta en bra person så snart som möjligt.
jag är sugen på att festa imorgon men ingen av mina vänner är det. åhh!
just nu sitter jag hemma hos mamma och kikar lite på idol från i veckan, har inte hunnit se det försen idag. mitt liv behöver mera timmar på dygnet.
aja, ikväll ska jag iaf få gosa mycket, film och sällskap. lovely.

pusss

gå vidare och le åt det nya istället för att fastna i det förflutna.

skulle kunna skriva hur mycket som helst om dig men jag sparar mig till min svenska uppsats som ligger här bredvid mig och frestas. men till saken. 
du är en del av mig, en väldigt viktig del. 
dunk dunk säger hjärtat

jag behöver helg och en hel dag med enbart en bra människa i min omgivning. du är bäst!


RSS 2.0