nu är det min tur

idag åt jag lunch för sista gången i skolan och imorgon är jag där för sista gången som malin thieme i OP08. det har gått så jävla fort dessa tre år och herregud vad jag kommer sakna min kära klass.
imorgon tar jag STUDENTEN och det är awesome!!! 

PUSS!

16 maj 2011

det susar förbi. om två veckor på onsdag tar jag studenten. amazing!
idag var vi ledig från skolan så jag passade på att vara duktig och pluggade så jag slipper plugga i veckan. eller inte alls. har gjort allt annat än att plugga idag. men sånt är livet nu.
nu sitter jag här med en ansiktsmask och känner mig snyggare än vanligt. tur det iaf.
på fredag sätts betygen och sen är det fritt fram att göra vad som helst. är sugen på att dra utomlands men får se hur det blir.
take care

det är inte meningen att du ska få förstöra hela min kväll, med det har du redan gjort!

så jävla glad att det snart är över och då menar jag jävligt glad. ska bli så skönt att slippa plugga och att slippa bry sig om att alltid ligga på topp med betygen, att slippa kämpa ihjäl sig..
visst tycker jag gymnasiet är kul men nu när det är över är jag glad. trots att jag ska troligen läsa vidare tre år till men det är en helt annan sak, nya människor och nya bekantskaper. helst långt bort känner jag nu och långt bort från dig. göteborg skulle vara guld eller bara gävle, men sen så är det så att jag inte alls vill flytta, vill fortfarande ha kvar min trygghet och så hemma. men jag behöver nog komma bort. en kurs i USA eller på bali är också lockande.
behövde bara skriva av mig lite. nu ska jag åka iväg till skolan för att skriva mitt sista sjukvårdsprov och sen tagga för en bra studentskiva med underbara OP och några andra klasser. det ska bli bra detta!
puss mina kära

du är precis likadan om inte värre!!!

Jag tycker om dig!

du är en person som jag aldrig vill släppa taget om.
jag vet vart jag har dig och jag hoppas att du känner likadant.
dig kan jag ringa om jag är ledsen, arg, glad eller bara allmänt pratglad.
vi har upplevt mycket och jag vet att mycket mer kommer att upplevas.
tack för att du är min vän.
massa kärlek till dig


RSS 2.0